Bowling vereniging Zevenaar

een enthousiaste club voor jong en oud

Finale Nederlandse Kampioenschappen School-bowlen in Leiderdorp.

Afgelopen weekend was de landelijke finale van het school-bowlen. Daar ging bowling vereniging Zevenaar met 6 teams naar toe. Maar liefst 4 van de 6 teams drongen door tot de finale.

In de finale wist het team de tosti's( Hidde,Hero, en Ditz ) zich heel knap naar boven te knokken. Ze kwamen van de vijfde plek en wisten een ander team van de derde plek te stoten.

Door goed veel strikes en spare's te gooien ging het in de tweede en derde game als een speer.

Heel knappe prestatie jongens, daar mogen jullie trots op zijn.Tevens was ook het jeugdjournaal nog aanwezig om de bowlingsport te promoten onder je jeugd.


https://youtu.be/sHrSSAzwePI


Finale Liemerse Kampioenschappen School-bowlen Woensdag 7 februari jl.


Het was woensdagmiddag 7 februari weer een waardige strijd tussen de diverse scholen. Wie wordt Liemerse kampioen school-bowlen. Uiteindelijk werd nummer 1 De tosti's van basisschool De Wissel uit Zevenaar. Op de tweede plaats eindigden de Diepvries-doperwten van Basisschool de Lindenhage uit Zevenaar en als derde de balgurken Ook van de Lindenhage uit Zevenaar.

Alle teams van harte gefeliciteerd. Tevens willen wij van Bowling Vereniging Zevenaar het Team de tosti's al vast veel succes toewensen op de landelijke finale schoolbowlen op 24 maart in Leiderdorp. Er zullen vast nog wel meer teams worden toegevoegd door de NBF, voor iedereen die ook mag gaan heel veel succes .